Overtref jezelf!

Multimedia Produxx - Home
Multimedia Produxx - Trainingen
Multimedia Produxx - reïntegratie
Multimedia Produxx - Ervaringen
Multimedia Produxx - Wie is wie
Multimedia Produxx - Agenda
Multimedia Produxx - Info
Multimedia Produxx - Inschrijven

Multimedia Produxx

Arnhem:
Tel: 06 51 24 5205
jac@produxx.nl

Training Macromedia Flash


Interactieve Web Sites met Macromedia Flash

Flash biedt een snelle én simpele manier voor alle webontwikkelaars om fraai ogende, interactieve animaties en presentaties voor het web te creëren. Met Flash kunnen bestanden van de meeste populaire grafische pakketten geïmporteerd worden. Dankzij de op een tijdlijngebaseerde interface kunnen deze dan geanimeerd worden. Flash is gebaseerd op vectoren, waardoor in Flash gemaakte animaties bijzonder weinig geheugenruimte innemen en heeft ook zeer aantrekkelijke animatiemogelijkheden zoals ‘In-betweening’ en ‘Onion Skinning’. Dankzij ‘Anti-aliasing’ en’ Outline fonts’ krijgt de applicatie een zeer professioneel uiterlijk.

Flash wordt onder meer gebruikt voor het maken van geanimeerde interactieve advertenties, navigatie-buttons en besturingspanelen, bedrijfspresentaties, technische illustraties, cartoons en complete websites.
Na het volgen van onze driedaagse professionele training Flash beschikt u over de kennis om optimaal gebruik te maken van de ongekende creatieve mogelijkheden die dit veelzijdige pakket u biedt.

Duur: 3 dagen


Flash ActionScript

Voor ervaren Flash gebruikers die met Flash ActionScript aan de slag willen biedt Multimedia Produxx een driedaagse introductietraining aan. Voor meer informatie over de inhoud kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Duur: 3 dagen

Intro Flash

Wilt u liever eerst bekijken of Flash wel iets voor u is, volg dan een Intro Flash, een 1-daagse introductietraining die naadloos aansluit op het programma van de complete training.

Duur: 1 dag